Hormatgeria Tarrau

Traducción al español



Situat a 1400 metres d'altitud, Bagergue té l'honor de ser el poble més alt de la Vall d'Aran i des de fa poc, també compte amb l'honor de tenir la única formatgeria artesanal de tota la Vall.

Ens referim a la Hormatgeria (nom que reb en aranès) Tarrau.



Situada en un extrem del poble aquest petit negoci va ser obert fa menys de 2 anys i sorprén com en poc temps s'han fet un renom per tota la vall.

El negoci el porten entre dos germans, un que s'encarrega de l'elaboració dels formatges i l'altre és qui organitza les explicacions de les visites, la degustació i la venta.

Al primer cop d'ull, veiem que la botiga és ben petita i que no té gaire a mostrar, però quan entrem per veure com s'elabora el formatge, ens sorpren com una cosa tan simple com el formatge requereix el seu temps i la seva dedicació.

Una curiositat que alegra a qualsevol que visita la botiga és un vidre situat al terra per poder observar l'interior del magatzem on els formatges són curats.



















Petita visita que val la pena realitzar, tan per la senzilleza com la calidesa que els seus propietaris despachen als seus clients.

No hay comentarios:

Publicar un comentario